HOROSKOP ZA SUBOTU 9. MAJ! Devicama se SMEŠI VELIKA SVOTA NOVCA, dok VAGA neće imati SREĆE U LJUBAVI!

Biljna apoteka za sve bolesti!

OVAN
LJUBAV: Vaša veza će biti vrlo harmonična. Toliko da možete početi da planirate zajedničku budućnost. POSAO: Mogući problemi u procesu rada, ali ne ozbiljni. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK
LJUBAV: Pozitivne okolnosti će doprineti tome da imate nešto više prilika za ljubav. POSAO: Možete ostvariti dobre rezultate u svemu što radite. ZDRAVLJE: Usporena probava.

BLIZANCI
LJUBAV: Razvićete romantična osećanja za nekog koga ćete upoznati u komšiluku. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima koje treba rešavati. ZDRAVLJE: Uvećan apetit.

RAK
LJUBAV: Dobićete neke nove prilike, a primetićete da se vrlo obrazovane osobe posebno interesuju za vas. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Slabijeg ste zdravlja.

LAV
LJUBAV: Doživećete neke promene ili neprijatne događaje u ovoj sferi. Moguć je čak i raskid veze. POSAO: Ušli ste u vrlo povoljan period za finansije. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Vašu pažnju će privući neko s kim radite ili neko ko je na neki način uspešan. POSAO: Moguć uspeh u svemu što radite ali pogotovo u vezi finansija. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Nepovoljan dan za ljubav, pre svega zbog toga što vam neće uspeti da uspostavite harmoniju u odnosu. POSAO: Doživećete blago poboljšanje u sferi posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguća ljubav sa mlađom osobom ili ćete se zaljubiti u više od jedne osobe. POSAO: Imaćete problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

STRELAC
LJUBAV: Nećete biti spremni da preduzmete ono što je potrebno da biste napravili pomak u ovoj sferi. POSAO: Moguće su greške zbog nepažnje. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Moguće promene u ljubavnom životu i generalni osećaj nezadovoljstva. POSAO: Mogući problemi sa podređenima ili u procesu rada. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

Podeli ovo:

Biljna apoteka za sve bolesti!

Pokrenite komentarisanje

Ostavite odgovor

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.


*